Χαμός στη Βουλή: Θα τηρούσαν ενός λεπτού σιγή και ζήτησαν ακύρωση όταν ήρθε η Χρυσή Αυγή!

Παπαδημούλης: Αποσύρω το αίτημα – Κασιδιάρης: Εκμεταλλεύεστε το αίμα του νεκρού

Χαμός έγινε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα.

Το αίτημα υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης, το οποίο και έγινε δεκτό από την Ολομέλεια της Βουλής.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή, η οποία απουσίαζε μέχρι τότε. Προφανώς, οι βουλευτές του κόμματος βρίσκονταν στα γραφεία τους και μόλις άκουσαν για το αίτημα για ενός λεπτού σιγή έσπευσαν…

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε το λόγο και έκανε λόγο για «ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν»: «Σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλίθιους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν δηλώνω ότι η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε την έναρξη της ενός λεπτού σιγής, ωστόσο ο κ. Παπαδημούλης αφού αντιλήφθηκε ότι το αίτημα έγινε δεκτό και από την Χρυσή Αυγή, ζήτησε να αποσυρθεί!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε το θέμα προσωπικά και έλαβε οργισμένος το λόγο. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε γελοιότητα και μίλησε για εκμετάλλευση του αίματος του νεκρού για ψήφους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Live U», δήλωσε ότι ορθώς απέσυρε την πρόταση ο κ. Παπαδημούλης μετά από αυτή την εξέλιξη καθώς δεν γίνεται να συμπάσχουν «θύτες και θύματα».