Παπανδρέου: Από τις απειλές για κρεμάλες, φθάσαμε στους σουγιάδες και τις δολοφονίες

«Δεν υπάρχει δικαιολογημένη και αδικαιολόγητη βία»

Παπανδρέου: Από τις απειλές για κρεμάλες, φθάσαμε στους σουγιάδες και τις δολοφονίες

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, «του οποίου το αίμα εύχεται να είναι το τελευταίο», εκφράζει με δήλωση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Αν πιστεύουμε ότι η βία αφορά πάντα κάποιους άλλους, τότε είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει και την πόρτα του καθενός μας» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχει δικαιολογημένη και αδικαιολόγητη βία, καλή και κακή βία. Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, γίνονται φορείς της βίας, έστω κι αν δεν έχουν σηκώσει ποτέ το χέρι τους. Η βία, υπογράμμισε, δεν έχει χρώμα, είναι αδικαιολόγητη και καταδικαστέα».

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι το διακύβευμα είναι η δημοκρατία και συμπλήρωσε πως στην υπόθεση αυτή «μικροκομματικοί υπολογισμοί και δεύτερες σκέψεις δεν δικαιολογούνται».

«Από τις απειλές για "κρεμάλες" πριν δύο χρόνια και τους προπηλακισμούς, φθάσαμε σήμερα στους σουγιάδες και τις δολοφονίες» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος ανέφερε ότι πρόκειται για «φαινόμενα που πλήττουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη και υπονομεύουν τις δυνατότητες της χώρας και του ελληνικού λαού να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα διακυβεύματα και τις προκλήσεις των καιρών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top