ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση στον Π. Καμμένο στο Κερατσίνι - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Τον φυγάδευσε η φρουρά του - Του άνοιξαν την μύτη

ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση στον Π. Καμμένο στο Κερατσίνι - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Πρώτη ανάρτηση: 18/09/2013 18:21

Στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις (συγκεκριμένα αξονική τομογραφία) μετέβη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι κατά την διάρκεια της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.

Όπως σας είχαμε πει ο κ. Καμμένος δέχτηκε άγρια επίθεση το απόγευμα, όταν έφτασε στο Κερατσίνι, στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οι συμμετέχοντες στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο εξαγριώθηκαν από την παρουσία του και του επιτέθηκαν, αφού πρώτα τον "έλουσαν" με ακατανόμαστες εκφράσεις.

Ο κ. Καμμένος με την βοήθεια της προσωπικής του φρουράς αποχώρησε στη συνέχεια από το σημείο με μοτοσικλέτα, όμως τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα του άνοιξε η μύτη.

Για την επίθεση εξέδωσαν ανακοίνωση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

«Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top