Βενιζέλος εναντίον Χρυσής Αυγής: έχει ξεπ��ράσει κάθε όριο, θα επιβληθεί η νομιμότητα

Βολές και εναντίον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με Σαμαρά

Ότι το κράτος και η νομιμότητα θα επιβληθούν δήλωσε σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην οποία αναλύθηκε εκτενώς το ζήτημα και εξετάστηκαν οι τρόποι αντίδρασης της Πολιτείας.

Κατά τον κ. Βενιζέλο, όπως ανέφερε στην ανεπίσημη συνομιλία του με δημοσιογράφους, πρώτο βήμα είναι"να εφαρμόσουμε την υφιστάμενη νομοθεσία που είναι πολύ αυστηρή για τις πράξεις που έγιναν, πέρα από τις συμπληρώσεις που θα γίνουν".

«Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Το κράτος και η νομιμότητα θα επιβληθούν. Υπάρχουν πολλοί που καλλιεργούν ένταση και επενδύουν στη στρατηγική της βίας. Πρέπει να διαχωρίσουμε αυτούς που καλλιεργούν την ένταση από αυτούς που έχουν ως προτεραιότητα πράξεις βίας όπως η Χρυσή Αυγή. Αυτοί που πράττουν εγκληματικά και με βία πρέπει να αντιμετωπιστούν ποινικά, δικαστικά, εισαγγελικά. Όσοι επενδύουν στην ένταση οδηγούνται σε απόλυτο αδιέξοδο» τόνισε ακόμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με την τελευταία του φράση, για «επένδυση στην ένταση» ο κ. Βενιζέλος δεν αρνήθηκε ότι εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εννοείτε τον ΣΥΡΙΖΑ;» ��ον ρώτησε συγκεκριμένα δημοσιογράφος, για να απαντήσει: «Προφανώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top