Α.Τσίπρας: Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο αποσταθεροποίησης

Ευθύνες σε Σαμαρά για θεωρία δύο άκρων με αφορμή το έγκλημα στο Κερατσίνι

Α.Τσίπρας: Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο αποσταθεροποίησης

​Για «σχέδιο αποσταθεροποίησης» μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις δηλώσεις του για την δολοφονία του 34χρονου ράπερ Πάυλου Φύσσα, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι φέρει ευθύνη για την κατασκευή της θεωρίας των δύο άκρων.

«Πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού, ενορχηστρωμένο από ακροδεξιά κέντρα και τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ .

«Ελπίζω σήμερα να συνειδητοποιεί και ο πρωθυπουργός τη μεγάλη ��υθύνη που έχει, όταν για λόγους μικροκομματικών συμφερόντων κατασκευάζει εδώ και μήνες αυτή την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας τους θύτες με τα θύματα και αντικειμενικά νομιμοποιώντας, αν όχι αθωώνοντας, συμπεριφορές που ξεπερνάνε τα όρια και βρίσκονται στο πλαίσιο της συμμορίας και των δολοφονικών ενεργειών» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η χώρα χρειάζεται ψυχραιμία, ομαλότητα και δημοκρατική εγρήγορση. «Ο ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε κινδύνους. Τα σχέδια αποσταθεροποίησης ενδεχομένως να εμπεριέχουν και προβοκάτσιες».

«Άρα πρέπει να απομονώσουμε όσους σχεδιάζουν να τορπιλίσουν την ομαλότητα, προκειμένου να επιβάλουν στη χώρα ένα σκοτάδι σαν αυτό που έχει ζήσει ο λαός μας. Και ακριβώς επειδή τα έχει ζήσει, πιστεύουμε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μας τα ξαναεπιβάλλει» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top