Την βαθιά θλίψη του εκφράζει ο Δένδιας-Τι είπε ο υπουργός για την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Την βαθιά θλίψη του εκφράζει ο Δένδιας-Τι είπε ο υπουργός για την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι

​Την βαθιά θλίψη του εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας για την άγρια δολοφονία του 34χρονου ράπερ στο Κερατσίνι.

«Είμαι συγκλονισμένος …. αντιλαμβάνομαι την κρισιμότητα των καταστάσεων, για αυτό και ανέβαλα την αυριανή μου επίσκεψη στη Ρώμη» είπε ο κ.Δένδιας χαρακτηρίζοντας "θλιβερά και απαράδεκτα" τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν μέρος τόσο στο Μελιγαλά, όσο στο κοινοβούλιο αλλά και στο Κερατσίνι, τα οποία όπως τόνισε «δείχνουν με τον πιο καθαρό τρόπο τις προθέσεις του νεοναζιστικού μορφώματος».

"Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής" τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας

Ο κ.Δένδιας τόνισε πως η ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη συλλάβει τον δράστη και πως διεξάγονται έρευνες, ανακοινώνοντας παράλληλα πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί σε διαβούλευση πρόταση νομοθετικής παρέμβασης για τη διεύρυνση του άρθρου του νομικού κώδικα περί εκγληματικής οργάνωσης και του άρθρου περί του τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας.

Τέλος, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη κάλεσε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου αλλά και όλους τους Έλληνες να συναποφασίσουν να μην δεχτούν άλλες τέτοιες συμπεριφορές και όλοι μαζί «να συμφωνήσουμε σε ένα πλαίσιο κοινώς αποδεκτής συμπεριφοράς» που θα έχει ως σημαία του τον διάλογο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top