Πάχτας για Καμμένο:Θα τον πάω στα δικαστήρια.Καπηλεύτηκε την αγωνία των συνδημοτών μας!

«Πιείτε άφοβα το νερό μας, δεν υπάρχει πρόβλημα»

Πάχτας για Καμμένο:Θα τον πάω στα δικαστήρια.Καπηλεύτηκε την αγωνία των συνδημοτών μας!

Η προτροπή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου σε κατοίκους που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χ.Πάχτα εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις!

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν δίστασε να επιτεθεί με βαριές εκφράσεις κατά της δημοσιογράφου Π.Τσαπανίδου, όταν η δεύτερη του έκανε ερωτήσεις σχετικά με επίμαχη φράση περί λιντσαρίσματος!

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα Καμμένου, ο δήμαρχος κ. Χ.Πάχτας έκανε λόγο για «πολιτική πράξη που σκοπό είχε να καπηλευτεί την αγωνία των κατοίκων της περιοχής»

«Προσπάθησε (εννοεί ο κ Καμμένος) να προτρέψει πολίτες να αναιρέσουν την ουσία και το περιεχόμενο της δημοκρατίας .Είναι κρίμα … Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που ζούμε το αυτοκίνητο μου έχει πυρποληθεί ..πήγαν να μας βάλουν φωτιά .. Δυστυχώς αυτή η ένταση που υπάρχει στην περιοχή αντί να κοιτάξουν να υπηρετήσουν την κοινωνία, τον τόπο και τη δημοκρατία ρίχνοντας νερό στη φωτιά και όχι λάδι, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την αντίδραση της κοινωνίας, καπηλεύονται αυτές τις αντιδράσεις και προσπαθούν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως » είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάχτας.

«Ήταν μια κατάθεση πολιτική για να καλύψει ένα μέρος από αυτές τις αντιδράσεις και να υιοθετήσει τα επιχειρήματα τους και να καπηλευτεί αυτή την αγωνία των συνδημοτών μας, είναι μια καθαρά πολιτική πράξη» πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για το αν θα προσφύγει ή όχι στην δικαιοσύνη για τα όσα είπε εναντίον του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Χ.Πάχτας τόνισε πως είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαστήρια .

«Οφείλουμε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη» τόνισε ο κ.Πάχτας στην εκπομπή Μίλα της Τ.Στεφανίδου

Για την φράση Καμμένου περί πολιτικού λιντσαρίσματος στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR, ο κ.Πάχτας τόνισε έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει το περιεχόμενο και πως «είχε όλη τη δυνατότητα να διορθώσει και να πει κάτι ο κ.Καμμένος αλλά δεν το έκανε»

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί μολυσμένου νερού με υψηλή περιεκτικότητα σε αρσενικό στην περιοχή του Νεοχωρίου , ο κ.Πάχτας είπε: «Πρέπει να σταματήσουμε τη σπέκουλα με τη δημόσια υγεία του τόπου μας. Το θέμα αυτό αναδείχτηκε από την δημοτική αρχή, από εμάς και παρακολουθούμε συστηματικά την κατάσταση αυτή … Δεν υπάρχει κίνδυνος, πήγαν να καπηλευτούν με τη δημόσια υγεία και αυτό είναι ντροπή. Ενημερώσαμε για προληπτικούς λόγους τους συμπολίτες μας και το όποιο πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως»

Δείτε την εμφάνιση του κ.Καμμένου στο «Live U» και τις δηλώσεις του Χ.Πάχτα -ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top