Και οι δήμαρχοι εναντίον Καμμένου

Την παραδειγματική τιμωρία του ζητά ο Πάχτας

Και οι δήμαρχοι εναντίον Καμμένου

Και οι δήμαρχοι προστέθηκαν στον κατάλογο των έντονων αντιδράσεων εις βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, σχετικά με την προτροπή του σε... λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα. Η ΚΕΔΕ σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει απαράδεκτη και πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ΚΕΔΕ υποστηρίζει επίσης ότι η προτροπή αυτή έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων που δέχεται τελευταία ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι άνθρωποί της και επισημαίνει ότι τέτοιου είδους νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι ακραίες και επικίνδυνες, καλλιεργούν και υποθάλπουν τη βία και οδηγούν την κοινωνία στη λογική της ζούγκλας.

«Είναι αδιανόητο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να προτρέπει τους πολίτες σε πρακτικές, που αμφισβητούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, για το οποίο ο ίδιος ο κ. Καμένος είναι ταγμένος να υπερασπίζεται και να υπηρετεί», καταλήγει η ΚΕΔΕ στην ανακοίνωσή της.

«Είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό Δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ.Καμμένου», δήλωσε από την πλευρά του ο ίδιος ο Χρήστος Πάχτας.

Όπως επίσης αναφέρει «η Εισαγγελία έκανε το καθήκον της. Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της Δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο», ενώ χαρακτηρίζει «τεράστιο ηθικό και πολιτικό ατόπημα» την πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος.

«Απέναντι σ’ αυτές τις συμπεριφορές οφείλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή τον αγώνα μας για να πείσουμε ότι ο δρόμος της συνεννόησης και της αρμονικής συνύπαρξης είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας. Είναι μια ευθύνη που ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναλάβει και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε με πίστη και αποφασιστικότητα» τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top