Συνάντηση Κουβέλη με Λοβέρδο για την ενιαία Κεντροαριστερά

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση Κουβέλη με Λοβέρδο για την ενιαία Κεντροαριστερά

Με τον πρόεδρο της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέα Λοβέρδο συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης οι οποίοι και συζήτησαν για την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι υπήρξε σύμπτωση απόψεων αλλά πρόσθεσε ότι η συγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να γίνει γενικά και αόριστα αλλά στη βάση συγκεκριμένων πολιτικών και κυρίως στη βάση συγκεκριμένου πολιτικού περιεχομένου.

«Ο χώρος αυτός πολιτικά πρέπει να προσδιορίζεται με την αντίθεσή του στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική αλλά και με την αντίθεσή του προς την δημαγωγία, τον λαϊκισμό της μονομερούς καταγγελίας ή της στάσης πληρωμών» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί, αλλά διευκρίνισε ότι δεν συζήτησαν καθόλου για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν το ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνεται στην προσπάθεια για ενιαίο κεντροαριστερό κόμμα, ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι το βασικό στοιχείο της πολιτικής που θα δεσμεύει θετικά αυτόν τον τρίτο πόλο είναι η αντίθεση του προς στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και ταυτόχρονα η αντίθεση προς κάθε λαϊκισμό και δημαγωγία. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top