Ψωμιάδης σε Τσίπρα: Καλύτερα να ντύνεται κανείς Ζορρό παρά Τσάβες με Burberry!

«Όταν αναφέρεται σε μένα να ξέρει δεν έχει να κάνει με κανέναν “πολιτικό λουκουμά”»

Ψωμιάδης σε Τσίπρα: Καλύτερα να ντύνεται κανείς Ζορρό παρά Τσάβες με Burberry!

Το γάντι που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συνάντησης με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε «πείραγμα» από παρευρισκόμενο ότι περίμενε απ’έξω ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Ελπίζω να μην είναι ντυμένος Ζορρό» αποκρίθηκε γελώντας!

Ο πρώην περιφεριάρχης πέρασε στην αντεπίθεση και με δηλώσεις του τόνισε πως προτιμά να ντύνεται Ζορρό στις απόκριες παρά Τσάβες με Burberry 365 το χρόνο: «Ας έχει υπ' όψη, πως όταν αναφέρεται σε μένα, δεν έχει να κάνει με κανένα "πολιτικό λουκουμά". Εγώ προτιμώ να ντύνομαι Ζορρό τις Απόκριες παρά να είμαι ντυμένος Τσάβες με Burberry 365 μέρες το χρόνο»!

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι όπως και ο Πάνος Καμμένος, έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας διακατέχεται από το «σύνδρομο Ψωμιάδη», ενώ υποστήριξε ότι «η επανάσταση του κ. Τσίπρα χάνεται στους διαδρόμους πολυτελών ξενοδοχείων και κοσμικών εστιατορίων».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ «που προσφέρει φιλόξενο καταφύγιο σε στελέχη της κλεπτοκρατίας του ΠΑΣΟΚ» και εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας αδικεί τον εαυτό του «γιατί του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία, ως νέος άνθρωπος, να πάρει την πρωτοβουλία, πρώτος αυτ��ς μετά το 1974, να προωθήσει την εθνική συνεννόηση αλλά επιλέγει τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top