Το ξέφρενο πάρτι του Μπομπ Τράα που σήκωσε στο πόδι όλη τη Φιλοθέη

Εκνευρισμένοι οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία, αλλά μάταια

Το ξέφρενο πάρτι του Μπομπ Τράα που σήκωσε στο πόδι όλη τη Φιλοθέη

Κανείς δε θα περίμενε από τον αυστηρό επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπομπ Τράα, ότι το έλεγε η καρδούλα του και πως μπορεί να το ρίξει έξω σαν πραγματικός… Έλληνας. Ο κ. Τράα το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου του έδωσε και κατάλαβε, δίνοντας ένα πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι που νοικιάζει στη Φιλοθέη.

Ο… «μικρός Ολλανδός» που κρατά σκληρή στάση όσον αφορά στην εφαρμογή του μνημονίου, εκείνη την Παρασκευή είπε να μας δείξει το άλλο του πρόσωπο.

Οργάνωσε λοιπόν μια ξέφρενη βραδιά για να αποχαιρετίσει τους φίλους του και νοίκιασε μέχρι και μηχανήματα ήχου, υψηλής απόδοσης που ξεσήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά.

Η οδός Καλλιγά, όπου βρίσκεται το σπίτι που νοικιάζει ο Μπομπ Τράα γύρω στις δέκα το βράδυ άρχισε να γίνεται σιγά σιγά υπαίθριο πάρκινγκ, ενώ ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους του ήταν ο Ολλανδός πρέσβης, Γιαν Φέρστεϊχ και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Φυσικά το ποτό έρεε άφθονο, ενώ κέιτερινγκ είχε αναλάβει την ετοιμασία των φαγητών.

Γύρω στις 2:30 ο σκληρός του ΔΝΤ μαζί με τους καλεσμένους του εθεάθη να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί», ενώ ο dj δεν σταματούσε να παίζει τη μουσική στη διαπασών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τόσο πολύ ξεφάντωσε ο Μπομπ Τράα που έκανε έξαλλους τους γείτονές του, οι οποίοι δεν άντεξαν και απευθύνθηκαν στην αστυνομία για να επιβάλει την… τάξη.

Παρά τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα όμως στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης, η αστυνομία δεν επενέβη, το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά και οι γείτονες έμειναν… άυπνοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top