Δ. Κουτσούμπας: Επισκέφθηκε την ΕΤ3 και τους σχολικούς φύλακες στη Θεσσαλονίκη

Εξέφρασε την συμπαράστασή του

Δ. Κουτσούμπας: Επισκέφθηκε την ΕΤ3 και τους σχολικούς φύλακες στη Θεσσαλονίκη

​Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τους σχολικούς φύλακες, που έχουν κατασκηνώσει έξω από το δημαρχείο της συμπρωτεύουσας, συζήτησε μαζί τους και εξέφρασε την συμπαράστασή του στον αγώνα τους.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ στη συζήτηση που είχε με τους σχολικούς φύλακες είπε ότι τα στελέχη και μέλη του κόμματός του είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους που αγωνίζονται. Τους κάλεσε να αναρωτηθούν αν βλέπουν πλάι τους στελέχη άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει και μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη.

Το πρωί του Σαββάτου ο κύριος Κουτσούμπας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 και συναντήθηκε με εργαζόμενους που εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα μέσω διαδικτύου. Τους είπε ότι η στήριξη του ΚΚΕ είναι έμπρακτη και τους κάλεσε να μην παραπλανόνται από «μνηστήρες της εξουσίας».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ επισκέφθηκε και το διαλυτήριο φρούτων στην Κρύα Βρύση του νομού Πέλλας και στις 9.30 το βράδυ θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top