Αρβανιτόπουλος: μέχρι τη Δευτέρα όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει να κάνουν την αξιολόγ��ση

Συναντήθηκε με τους Πρυτάνεις


«Τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα οφείλουν να αξιολογήσουν τις δομές τους στα πλαίσια του νοικοκυρέματος του Δημόσιου Τομέα» δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τους Πρυτάνεις, από τους οποίους ζήτησε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να στείλουν μέχρι τη Δευτέρα την αξιολόγηση των δομών, προκειμένου να γίνουν οι μετακινήσεις διοικητικών υπαλλήλων τους.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέφερε επίσης στις δηλώσεις του: «Δώσαμε στα Ιδρύματα διεθνή κριτήρια και μεθοδολογία, ώστε, μέσα σε ένα ομολογουμένως ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες.

Ήδη αρκετά από τα 36 Ιδρύματα έχουν αποστείλει εκθέσεις αυτοαξιολόγησης και αναμένω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα ανταποκριθούν και τα υπόλοιπα.

Πρέπει όλοι να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια».

Το Υπουργείο Παιδείας επιμένει παράλληλα να διευκρινίζει ότι κανείς από τους υπαλλήλους που θα τεθούν σε κινητικότητα δεν θα απολυθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top