«Βλέπουν» αποφάσεις για Ελλάδα εντός του 2013 Ρεν και Ντάισελμπλουμ!

«Η Ελλάδα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της» λέει ο Σόιμπλε

«Βλέπουν» αποφάσεις για Ελλάδα εντός του 2013 Ρεν και Ντάισελμπλουμ!

Αποφάσεις για την Ελλάδα εντός των επόμενων μηνών «βλέπουν» ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Όλι Ρεν.

Ο επικεφαλής του Eurogroup, από το Βίλνιους της Λιθουανίας, άφησε να εννοηθεί ότι οι αποφάσεις για την Ελλάδα θα ληφθούν εντός του 2013!

Μετά τη λήξη των εργασιών του άτυπου Eurogroup, ο Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι η συζήτηση για το ύψος του χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα, καθώς το πως θα καλυφθεί, τον Νοέμβριο ή το αργότερο τον Δεκέμβριο, μόλις προκύψουν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο της τρόικας.

Από την πλευρά του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν υπογράμμισε ότι υπάρχει δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό στο πρόγραμμα της Ελλάδας, διευκρινίζοντας ότι θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις μόλις προκύψουν τα αποτελέσματα της τρόικας.

«Εντός του πλαισίου του προγράμματος προσαρμογής η Ελλάδα» λέει ο Σόιμπλε

«Εντός του πλαισίου του προγράμματος προσαρμογής βρίσκεται η Ελλάδα» δήλωσε, εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Η Ελλάδα και οι άλλες χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα είναι μέσα στο πλαίσιο του δύσκολου προγράμματος προσαρμογής τους και εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι δύσκολες, αλλά δεν προχωρούν τόσο άσχημα, όσο είχε κανείς υποθέσει» δήλωσε σε συνέντευξή του στην Νοτιοδυτική Ραδιοφωνία της Γερμανίας (SWR).

Ο ίδιος τόνισε ότι μετά την αναδιά��θρωση του χρέους της η Ελλάδα είναι στον σωστό δρόμο, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top