Κουτσούμπας: Τι συνεργασία να κάνουμε με τους «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ;

«Να παραμερίσει ο λαός το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ»

Κουτσούμπας: Τι συνεργασία να κάνουμε με τους «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε συστράτευση με το ΚΚΕ κάλεσε το λαό ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 78η ΔΕΘ.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες «να παραμερίσουν το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, φόβου και κάλπικων διλημμάτων» που επιχειρούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε επίσης άσφαιρη την αντιπαράθεση συγκυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι μισές αλήθειες που λένε είναι τα χειρότερα ψέματα» πρόσθεσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε σε ανάγκη προώθησης της λαϊκής συμμαχίας.

Ο ίδιος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι εξαπατά τον λαό επιχειρώντας να πείσει ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα, ενώ τον ίδιο ισχυρίστηκε ότι επιχειρεί και ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνοντας «στάχτη στα μάτια» του λαού.

Τέλος, απαντώντας σε για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «νέο ΠΑΣΟΚ» και για «κωλοτρούμπες»: «Τι θα πρόσφερε στην κοινωνία η ανταλλαγή αντιπροσωπειών, για να πίνουμε καφέ, μια στην Κουμουνδούρου και μια στον Περισσό; Πώς μπορεί να συνεργαστεί κανείς με ένα κόμμα που, μέσα σε έναν χρόνο, έκανε τόσες κωλοτούμπες; Με ένα κόμμα που έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του σε εργατοπατέρες και γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top