Γιοβανόπουλος για συμβάν στην Επιτροπή: Πολιτικά παιχνίδια με ανύπαρκτα γεγονότα!

Για «μαφιόζικες» πρακτικές έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Γιοβανόπουλος για συμβάν στην Επιτροπή: Πολιτικά παιχνίδια με ανύπαρκτα γεγονότα!

Την πραγματική διάσταση των γεγονότων σε ότι αφορά το μπέρδεμα με φημολογούμενη αντικατάστασή του στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής επιχείρησε να δώσει ο Κώστας Γιοβανόπουλος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Γιοβανόπουλος έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια, ζητώντας ταυτόχρονα την προστασία του Προεδρείου καθώς δυσφημίστηκε από τον Τύπο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξήγησε ότι λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης ζήτησε αν μπορεί να έρθει μαζί του και ένας συνεργάτης του. Διαψεύδοντας όλα τα υπόλοιπα που ακούστηκαν περί αντικατάστασής του από τον συνεργάτη του, τόνισε χαρακτηριστικά ότι όταν «διέρρευσε» το ανύπαρκτο περιστατικό, ο συνεργάτης του βρισκόταν ακόμη στη Θήβα και δεν είχε καν ξεκινήσει για Αθήνα!

Το μέρος του κ. Γιοβανόπουλου πήρε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε ότι πράγματι δεν έγινε κανένα περιστατικό με συνεργάτη του στην Επιτροπή και έκανε λόγο για πρακτικές «μαφιόζικες» που εφαρμόζονται και σε άλλες επιτροπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της παρουσίας ή όχι συνεργατών βουλευτών στην Επιτροπή είχε τεθεί σε ψηφοφορία στο παρελθόν, με την κάλπη να βγάζει «όχι»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top