Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Τσοχατζόπουλο: «εύχομαι να μείνει όλη του τη ζωή στη φυλακή»!

«Πηγή του κακού» χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Τσοχατζόπουλο: «εύχομαι να μείνει όλη του τη ζωή στη  φυλακή»!

Καταπέλτης ήταν για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκλεισε την αγόρευσή του στην πολύκροτη δίκη με την πρόταση – και ευχή του αυτή να είναι και η απόφαση του δικαστηρίου όπως συμπλήρωσε - να εγκλεισθεί όλη του τη ζωή στη φυλακή, με το ακροατήριο να ξεσπά σε χειροκροτήματα!

«Ο πρώην υπουργός ήταν η πηγή του κακού, οι πράξεις των συγκατηγορούμενων του όλες σχετίζονται με αυτόν. Μέσα σε 1,5 μήνα η εταιρία ΤΟΡΚΑΣΟ, δηλαδή ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αγόρασε ακίνητα αξίας σχεδόν δύο δις. δραχμών, ενώ ήταν εν ενεργεία υπουργός Άμυνας», ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε «ποινική» και όχι «πολιτική» τη δίκη.

Τα όσα είπε ο εισαγγελέας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού. «Πως τολμάτε να τα λέτε αυτά τόση ώρα, μας λέτε φαντασίες» υποστήριξε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Τσοχατζόπουλο ανέφερε: «Βρίσκεστε εδώ γιατί έχετε διαπράξει βαρύτατα εγκλήματα, ατιμωτικά σε βάρος του ελληνικού λαού και της ελληνικής πολιτείας. Έχετε καταπατήσει τον όρκο που δώσατε να υπηρετήσετε το δημόσιο συμφέρον. Φερθήκατε με αλαζονεία». Τον κατηγόρησε ακόμα ότι παραβίασε τον άγραφο νόμο που επιβάλλε�� όρια στην ανθρώπινη δράση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top