Αλλάζει το πλαίσιο για το επίδομα θέρμανσης!

Στόχος να ξεπεράσουν τους 300.000 οι δικαιούχοι

Αλλάζει το πλαίσιο για το επίδομα θέρμανσης!
Η ελαστικοποίηση των κίνητρων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης και οι αλλαγές στη διαδικασία για την πιστοποίηση των δικα��ούχων του επιδόματος θα εξετασθούν σήμερα Πέμπτη σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.
Στόχος της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαιούχοι του επιδόματος να ξεπεράσουν τις 300.000 και βαρύτητα θα δοθεί στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, σε οικογένειες με οικογενειακό εισόδημα έως 38.000 ευρώ και σε κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών της χώρας.
«Ρίξτε τον φόρο»!
Πάντως, οι έμποροι της αγοράς καυσίμων επιμένουν στην ανάγκη μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης για την προσεχή χειμερινή περίοδο, υποστηρίζοντας ότι η εξίσωση του φόρου με το ντίζελ κίνησης απέτυχε.
Σύμφωνα με τους ίδιους, η μείωση του φόρου από 0,33 στα 0,06 ευρώ το λίτρο, στα επίπεδα της περιόδου 2011-2012 θα επαναφέρει υψηλά τα δημόσια έσοδα, από την αύξηση των πωλήσεων, και παραλλήλως θα δώσει την δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά, τα σχολεία, τους άνεργους, τους ηλικιωμένους κ.λπ. να περάσουν ζεστό χειμώνα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top