«Σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας» παρουσίασε ο Καμμένος

Τι είπε σε ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ

«Σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας» παρουσίασε ο Καμμένος

Τις προτάσεις του για καταγγελία του μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους, μέσα από ένα «σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας», παρουσίασε ο πρόε��ρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλουμε να κάνουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και καλούμε τους Έλληνες κι όλες τις Ελληνίδες του δημοκρατικού τόξου να έρθουν κοντά μας», τόνισε ο κ. Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι η χώρα κυβερνιέται με email της τρόικας και των δανειστών και η λύση είναι «πρώτα απ' όλα να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και με λαϊκή εντολή να κυβερνήσουμε τον τόπο».

Ο κ. Καμένος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών, ενώ διερωτήθηκε πώς μια χώρα μπορεί να έχει πρωτογενές πλεόνασμα, όταν χρωστάει 9 δις ευρώ στην αγορά και στους Έλληνες πολίτες.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε φορολογία μικρότερη από εκείνη των όμορων χωρών με ένα φορολογικό νομοσχέδιο που θα έχει συνταγματική ισχύ για τα επόμενα δέκα χρόνια, εγγραφή στον προϋπολογισμό των γερμανικών αποζημιώσεων, μηδενικό ΦΠΑ για τα είδη πρώτης ανάγκης, καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας, ειδικές ζώνες για επενδύσεις σε παραμεθόριες περιοχές, κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top