Παναγιωτόπουλος: τακτικισμός το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές

Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια

«Τακτικισμό» χαρακτήρισε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, μετά τη συνάντησή του σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές, ούτε αυτοί που τις ζητούν» ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Όπως υποστήριξε τα πρώτα θετικά μηνύματα στην οικονομία έχουν φανεί και όλα δείχνουν ότι θα κερδηθεί το στοίχημα.

«Δεν είναι μακριά το ξέφωτο, αλλά υπάρχει ακόμη ανηφόρα», συμπλήρωσε πάντως ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο οποίος ζήτησε να μην εγκαταλειφθεί τώρα η προσπάθεια και να πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της συνάντησής του με τον κ. Παπούλια, ο κ. Πανααγιωτόπουλος ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ειδικά για τον πολιτισμό ανέφερε ότι δεν είναι μόνο η προσπάθεια προβολής της ταυτότητας της χώρας, αλλά και η κεντρική βάση του τουρισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top