Α.Τσίπρας: Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος

Αρχηγική εμφάνιση στο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας

Α.Τσίπρας:  Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος

Στα θρανία επέστρεψε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας προκειμένου να εκφράσει την συμπαράσταση του σε καθηγητές, μαθητές και γονείς την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς!

tsipras11.jpg

Άνετος, χαλαρός και ντυμένος casual ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ένιωσε ξανά παιδί και θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια, καθώς είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να συζητήσει από κοντά με μαθητές, γονείς και δασκάλους για όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν την περίοδο της οικονομικής κρίσης .

tsipras9.jpg

Σχολιάζοντας την κινητικότητα στο Δημόσιο και τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι καθηγητές, ο κ.Τσίπρας τόνισε πως η «επίθεση που δέχεται το δημόσιο σχολείο είναι επίθεση στα θεμέλια της ίδιας της κοινωνίας», εξαπολύοντας νέα επίθεση τόσο στην τρόικα όσο και στην κυβέρνηση.

tsipras12.jpg

«Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος» είπε ο κ.Τσίπρας, μιλώντας στους μαθητές, τονίζοντας πως "οι δανειστές έριξαν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού σχολείου".

Απαντώντας σε όσους κατηγορούν άμεσα ή έμμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι αυτός που «κρύβεται» πίσω από τις κινητοποιήσεις, ο κ.Τσίπρας είπε «δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε την μορφή του αγώνα, αλλά είναι βέβαιο ότι ο αγώνας αυτός δεν αφορά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών αλλά αφορά το μέλλον όλης της κοινωνίας, δηλαδή 11.000 .000 Έλληνες»

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top