«Αρπάχτηκαν» Συμεών Κεδίκογλου και Θ. Παφίλης στη Βουλή για τον 902

Αλλά και άδειασμα στον Κεδίκογλου από τον Κρεμαστινό!

«Αρπάχτηκαν» Συμεών Κεδίκογλου  και Θ. Παφίλης στη Βουλή για τον 902

Πρώτη ανάρτηση 21.02


Σε γερή κόντρα με «βαριές κουβέντες» εξελίχθηκε στη Βουλή η διαμάχη του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, σχετικά με την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 σε νέους ιδιοκτή��ες.

«Είστε πλέον θύτες του καπιταλισμού και όχι θύματα… Ψάχνουμε στις Παρθένες Νήσους να βρούμε τους νέους ιδιοκτήτες του 902… Απολύσατε τους εργαζόμενους…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας, για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση του Θ. Παφίλη:

«Έχετε το θράσος να μας κατηγορείτε γιατί πουλήσαμε τον 902; Το κάναμε για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους … Βρήκατε να μιλησετε για off shore εσείς; Τα μισά σας στελέχη θα πάνε φυλακή… Εσείς είστε οι βασιλιάδες των off shore Αν έχετε στοιχεία να τα πείτε αλλά αν δεν έχετε είστε ανίκανος και αισχρός…».

Ο κ. Κεδίκογλου ανταπάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ:

«Εγώ ανέφερα ένα γεγονός. Ότι χρησιμοποιήσατε τις γκρίζες ζώνες του καπιταλισμού για να πουλήσετε τον 902. Αν αυτό είναι ηθικό πλεονέκτημα του ΚΚΕ… Το έχετε χάσει το ηθικό πλεονέκτημα στους οπαδούς σας».


Αποστάσεις πάντως από τον υφυπουργό πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός,ο οποίος στη δική του παρέμβαση χαρακτήρισε «ατυχές το επεισόδιο» και πρόσθεσε: «Δεν αφορά αυτόν τον χώρο. Πρόκειται για προσωπικές απόψεις και δεν υιοθετούμε σαν χώρος αυτή την άποψη»!




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top