Καμμένος: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τα μνημονιακά κόμματα

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές»

Καμμένος: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τα μνημονιακά κόμματα

Ρητά και κατηγορηματικά απέκλεισε την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

«Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για το ποιόν θα διάλεγε μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, τόνισε: «Είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο υποστηρίζοντας ότι είπαν ψέματα στη ΔΕΘ, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για… κωλοτούμπα τονίζοντας ότι ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας πέρασε από την καταγγελία του Μνημονίου στην επαναδιαπραγμάτευση. Παράλληλα, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για καταγγελία του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του ειδεχθούς -όπως το χαρακτήρισε- χρέους.

Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τάχθηκε υπέρ του μηδενικού φόρου στα είδη πρώτης ανάγκης, ζήτησε μείωση της φορολογίας κάτω του 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και τον καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top