Τους… έπιασε στον ύπνο ο Σαμαράς: «Ελάτε γρήγορα, ήρθε ο πρωθυπουργός»!

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη χθεσινή συνάντηση Μιχελάκη-δημάρχων

Τους… έπιασε στον ύπνο ο Σαμαράς: «Ελάτε γρήγορα, ήρθε ο πρωθυπουργός»!

Στον… ύπνο τους έπιασε τους δημάρχους ο Αντώνης Σαμαράς!

Οι δήμαρχοι της Αττικής που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών δείπνησαν χθες το βράδυ σε ταβέρνα της Κηφισιάς με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Θέμα συζήτησης ήταν το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Ο πρωθυπουργός (προφανώς) είχε ενημερωθεί για τη συνάντηση αλλά είχε επιφυλαχθεί να δώσει το παρών λόγω φόρτου εργασίας.

Και ξαφνικά, κατά τις 10 το βράδυ, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάστηκε μπροστά τους! Η έκπληξη όλων ήταν έκδηλη καθώς ούτε ο ίδιος ο κ. Μιχελάκης περίμενε να έρθει ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, κάποιοι από τους δημάρχους δεν είχαν προλάβει να φθάσουν και οι συνάδελφοι τους, τους πήραν τηλέφωνο για να σπεύσουν καθώς «ήρθε ο πρωθυπουργός»!

Όταν υπήρξε απαρτία στο τραπέζι, ο κ. Σαμαράς αστειεύτηκε ζητώντας… συγνώμη που έφθασε νωρίτερα, ενώ ο κ. Μιχελάκης… σήκωσε τα χέρια ψηλά λέγοντας στους δημάρχους πως «αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση»!

Στο δια ταύτα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για τον νέο εκλογικό νόμο, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top