Μείον ένας: Λιγότεροι ευρωβουλευτ��ς για την Ελλάδα από του χρόνου

«Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά» το σύνθημα της καμπάνιας

Με σύνθημα «αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά» η πανευρωπαϊκή καμπάνια που παρουσιάστηκε σήμερα θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει τους περίπου 413 εκ. ψηφοφόρους στην Ευρώπη για τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014.

Οι δύο αντιπρόεδροι του Ευρωκοινοβουλίου Άννυ Ποδηματά και Οτμάρ Κάρας εξήγησαν ότι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες όλοι (οι στρατιές των ανέργων, οι άστεγοι, οι νεόπτωχοι) προκειμένου η Ευρώπη «να ανακτήσει τη χαμένη της εμπιστοσύνη στα 500 εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών».

Η χώρα μας από τον Μάιο του 2014 και μετά θα εκπροσωπείται με έναν ευρωβουλευτή λιγότερο (από 22 σε 21) καθώς η Κροατία θα εκλέξει για πρώτη φορά ευρωβουλευτές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο star.gr, στις επικείμενες ευρωεκλογές τα κόμματα σε όλα την Ευρώπη -και στη χώρα μας- οφείλουν να δηλώσουν προκαταβολικά ποιο πρόσωπο υποστηρίζουν για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, δηλαδή τη θέση που κατέχει σήμερα ο Ζοζέ Μπαρόζο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top