Μαίανδρος από φλεγόμενους πυρσούς στις Θερμοπύλες από την Χρυσή Αυγή!

Τελετή για τη μάχη των Θερμοπυλών με ��ημαίες, καπνογόνα & συνθήματα

Ελληνικές σημαίες, σημαίες της Χρυσής Αυγής, καπνογόνα, συνθήματα αλλά και μαίανδρο από φλεγόμενους πυρσούς περιελάμβανε η τελετή στο μνημείο των Θερμοπυλών της Χρυσής Αυγής.

thermop-kasidiaris).jpg
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, παρουσία του αρχηγού του αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη, συγκεντρώθηκε χθες, Κυριακή, στο μνημείο των Θερμοπυλών όπου δεσπόζει το επιβλητικό άγαλμα του Λεωνίδα, για να τιμήσει (όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή) «τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τον ασιατικό κίνδυνο».

thermo2013_14.jpg
Στην τελετή της Χρυσής Αυγής, μίλησαν τόσο ο κ. Κασιδιάρης όσο και άλλοι βουλευτές του κόμματος (Ματθαιόπουλος, Παππάς), ενώ τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

thermopyles)_(1).jpg
«Στήνουμε νέες Θερμοπύλες απέναντι στους εχθρούς του Ελληνισμού. Τότε κάποιοι μήδισαν και πρόδωσαν όπως ο Εφιάλτης, αλλά κάποιοι Γενναίοι αντιστάθηκαν και πολέμησαν μέχρι τέλους. Έτσι και σήμερα η Χρυσή Αυγή κόντρα στους προδότες θα δώσει τον Αγώνα μέχρι την Νίκη» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

therm02-13_11.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top