Συσκέψεις επί συσκέψεων στο ΥΠΟΙΚ για αμυντικές βιομηχανίες και ΛΑΡΚΟ

Δηλώσεις Στουρνάρα-Αβραμόπουλου

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο ΥΠΟΙΚ για αμυντικές βιομηχανίες και ΛΑΡΚΟ

​Κόσμος και κοσμάκης μπαινοβγαίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Οικονομικών, με τον υπουρ��ό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα να έχει διαδοχικές συσκέψεις για τις δύο αμυντικές βιομηχανίες και για τη ΛΑΡΚΟ.

Ο υπουργός Οικοδομικών συναντήθηκε με τον Δ. Αβραμόπουλο για την ΕΛΒΟ στις 13.00, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας θα δει την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας Φ. Γεννηματά για τα ΕΑΣ και τον Μ. Παπαγεωργίου για τη ΛΑΡΚΟ.

Στουρνάρας: Ενα ΕΚΑΣ κόστισαν οι παράνομες επιδοτήσεις στις αμυντικές βιομηχανίες

Μιλώντας νωρίτερα στο ΒήμαFm για τις αμυντικές βιομηχανίες, ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε στις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις που ελάμβαναν προκειμένου να εξασφαλίζουν τη «βιωσιμότητά» τους και ανέφερε ότι από κοινού με την κυρία Γεννηματά (για την οποία είπε ότι διατηρούν άριστη συνεργασία) προσπαθούν να θεμελιώσουν τεχνοκρατικά την απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στην τρόικα.

«Με αυτά τα χρήματα θα δίναμε ένα ακόμη Ε.Κ.Α.Σ», είπε ο κ. Στουρνάρας, τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνει «εκκαθάριση εν λειτουργία, να μείνουν ζωντανές επιχειρήσεις», χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο απολύσεων!

Αβραμόπουλος: Δεν πρέπει να αφήσουμε να αφανιστούν οι αμυντικές βιομηχανίες

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε να αφανιστούν οι αμυντικές βιομηχανίες, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον Βέλγο ομόλογό του Πιέτερ ντε Κρεμ.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top