Ο απίστευτος διάλογος συνταξιούχου με Αδ. Γεωργιάδη μ��ροστά στην κάμερα

«Αδελφέ, έλα στον πραγματικό κόσμο» του είπε ο υπουργός

Έναν απίστευτο διάλογο είχε με συνταξιούχο (και ομολογιούχο) έξω από το κτίριο της ΔΕΘ, όπου παρευρέθηκε στα σημερινά εγκαίνια, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο κατέγραψε το thestival.gr.

«Μας πήρατε τις οικονομίες 50 χρόνων στα γεράματα» του ανέφερε στην αρχή της απρόσμενης συνάντησης, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να απαντά πως αυτά είναι θέματα του υπουργού Οικονομικών και όχι του υπουργού Υγείας.

Ο συνταξιούχος όμως επέμεινε, παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αρχίσει να απομακρύνεται.

«Κάντε κάτι» συνέχισε ο συνταξιούχος και ομολογιούχος, που όταν είπε στον Άδωνη ότι «τον γράφει» τότε ο υπουργός Υγείας γύρισε προς το μέρος του και τον έπιασε από τους ώμους. «Άκου αδερφέ, έλα λίγο στον πραγματικό κόσμο. Δε λύνονται όλα τα προβλήματα σε μια μέρα. Δε σε γράφουμε καθόλου. Εδώ είναι η κάρτα μου

«Δεν αντέχουμε άλλο, μας πήρατε το φαγητό μας» επέμεινε ο συνταξιούχος. «Κι εγώ έχασα λεφτά» απάντησε ο υπουργός, ο οποίος και του έδωσε την κάρτα του για να τα ξαναπούν.

«Δώστε μου τους τόκους που έπαιρνα για να ζήσω. Ήμουν νοικοκύρης και με κάνανε ζητιάνο. Δεν θα αυτοκτονήσω, δεν είμαι τρελός, θα καθαρίσω κάποιον από εσάς, καθορίστε την πορεία σας» ήταν ο επίλογος από τον συνταξιούχο, αφού προηγουμένως ο κ. Γεωργιάδης είχε συνεχίσει την πορεία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top