Ο Ντινόπουλος στέλνει με τις ευλογίες του,τον Παπαδόπουλο στην εκκλησία:Πάτε κάντε κανά σταυρό!

"Θεία"...Κοινωνία έπρεπε να λέγεται το πρωινό!Χαμός με τα θρησκευτικά!

Ο Ντινόπουλος στέλνει με τις ευλογίες του,τον Παπαδόπουλο στην εκκλησία:Πάτε κάντε κανά σταυρό!

Η άποψη της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση να «αποσυρθεί» το μάθημα των Θρησκευτικών από τα σχολεία έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις! Στην πρωινή εκπομπή του mega μάλιστα, μπήκε «ο έξω από δω» που λένε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου και του εκπρόσωπου Τύπο�� της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου και οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Παπαδόπουλος, πήρε το μέρος της κ.Ρεπούση και υποστήριξε την αντικατάσταση των θρησκευτικών από το μάθημα της θρησκειολογίας.

«Θεωρώ ότι η κ.Ρεπούση είπε το αυτονόητο, να μην έχουμε κατήχηση. Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν όλες τις θρησκείες» πρόσθεσε ο κ.Παπαδόπουλος .

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Ντινόπουλου, ο οποίος τόνισε πως όσα λέει ο κ.Παπαδόπουλος «είναι για γέλια».

«Κοιτάξτε τα δικά σας και αφήστε τα παιδιά και τα θρησκευτικά εκεί που είναι . Αν θέλει η κ.Ρεπούση να φέρει και το κοράνι… ας το φέρει! Για όνομα του θεού κ.Παπαδόπουλε. Αυτός ο τόπος με τη θρησκεία στάθηκε όρθιος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε «Εγώ θα σας έλεγα κ. Παπαδόπουλε, να πάτε καμία Κυριακή σε καμία εκκλησία να κάνετε κανά σταυρό και δείτε τι λέει ο κόσμος»

Βίντεο Κοινωνία ώρα mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top