Χρυσή Αυγή εναντίον Έλενας Ακρίτας και στη μέση… η υπουργική σύνταξη!

Στη Βουλή η σύνταξη του πατέρα της - Η ενοχλημένη απάντησή της

Κόντρα Χρυσής Αυγής-Έλενας Ακρίτα ξέσπασε με φόντο την υπουργική σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα.

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ρωτώντας εάν �� κα Ακρίτα συνεχίζει να εισπράττει τη σύνταξη προς τιμήν του πατέρα της.

Φυσικά, η απάντηση δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο η Έλενα Ακρίτα ενοχλημένη έδωσε και αυτή μία απάντηση μέσω του λογαριασμού της στο facebook, όπου δημοσίευσε και την απάντηση του ΥΠΟΙΚ.

1235497_10151711468429177_1881341236_n.jpg

«Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα εάν μου καταβάλλεται ακόμα η σύνταξη προς τιμήν του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Δεν μου καταβάλλεται καμία σύνταξη εδώ και χρόνια» έγραψε η κα Ακρίτα.

«Η δική μου απάντηση σε σας (και σε κανέναν άλλον)» πρόσθεσε η κα Ακρίτα «είναι:

1. Τη σύνταξη αυτή την σταμάτησε η χούντα και δεν καταβαλλόταν επί 7 χρόνια.

2. Παρ' όλο που, ως παντρεμένη, είχα νόμιμο δικαίωμα στο ¼ της σύνταξης, ποτέ δεν εισέπραξα αυτά τα χρήματα όσο διαρκέσανε οι δυο γάμοι μου (σύνολο 12 χρόνια). Κι αυτό το έπραττα, με βάση το προσωπικό μου αξιακό σύστημα.

3. Με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, έκρινα σωστό να μην προχωρήσω σε διαδικασίες που θα μου επέτρεπαν τη συνέχιση της καταβολής της - σε χρόνια τόσο δύσκολα για τον τόπο μας. Τέλος, τονίζω ότι η σύνταξη ήταν απολύτως νόμιμη και αυτό προκύπτει από όλα τα σχετικά έγγραφα.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top