Πάγκαλος: Αποτυχημένοι πρωθυπουργοί Σημίτης και Παπανδρέου, να μην ξαναγυρίσουν!

«Το μέιλ της τρόικας για την αμυντική βιομηχανία είναι από το 2011»!

Πάγκαλος: Αποτυχημένοι πρωθυπουργοί Σημίτης και Παπανδρέου, να μην ξαναγυρίσουν!

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Δημόσια Τηλεόραση όπου χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου αποτυχημένους πρωθυπουργούς!

«Ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί και οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο» σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν στην πολιτική: «Θα ήταν αδιανόητο και ελαφρώς γελοία η ιδέα να επιστρέψουν στην ενεργό πολιτική».

Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι δεν θα πάει ούτε σήμερα στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ καθώς δεν τον ενδιαφέρει, ενώ αναφερόμενο�� στην παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου τόνισε κάπως ειρωνικά: «Αυτή τώρα η επανεμφάνιση της τριανδρίας, δεν ξέρουμε και επί ποιού θέματος είναι. Αν Σημίτης και Παπανδρέου ήθελαν να δείξουν ότι είναι με το κόμμα ας το εκδήλωναν όπως εγώ πηγαίνοντας σε πολλές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ να καθίσουν σε μια καρεκλίτσα».

Ο πρώην αντιπρόεδρος αναφέρθηκε και στην «αμαρτωλή» ΕΡΤ υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιοι έπαιρναν «μαύρα και αφορολόγητα ακόμη στην ΕΡΤ» και ομολογώντας πως μεγάλη ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας, εξάλλου, για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη λύση», ενώ για το μέιλ της τρόικας σχετικά με την αμυντική βιομηχανία σημείωσε ότι «η πρόταση της τρόικας για τα αμυντικά συστήματα είναι από το 2011».

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος δεν ξέχασε και τον «αγαπημένο» του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «κόμμα τραμπούκων», παραλληλίζοντάς τον με τη Χρυσή Αυγή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τραμπούκων, όπως είναι από την άλλη πλευρά η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι δικαίωμά τους να μου ρίχνουν γιαούρτι όταν πάω να μιλήσω δημόσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στα όρια του πολιτεύματος, το ίδιο και η Χρυσή Αυγή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top