Ανακοίνωση αλά Master Chef από ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Για τον νέο τρόπο εκλογής των δημάρχων

Ανακοίνωση αλά Master Chef από ΣΥΡΙΖΑ!!!!

​Πριν καλά καλά κοπάσει η μπόρα με τους «βλαχοδήμαρχους» του Αλέξη Τσίπρα, το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει νέο λάδι στην φωτιά σχολιάζοντας την απόφαση στο σύστημα εκλογής δημάρχων και ��ημοτικών συμβούλων με ατάκες όπως… εκλογομαγειρέματα!

«Αναζητούν σωσίβιο με εκλογομαγειρέματα..... Μετά από δεκαετίες κατά τις οποίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επέμεναν σε ακραία πλειοψηφικά εκλογικά συστήματα που απέδιδαν τα 3/5 των εδρών στον πρώτο συνδυασμό, όποιο κι αν ήταν το ποσοστό του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ένα κακέκτυπο του κεντρικού δικομματικού συστήματος, ο κ. Μιχελάκης θυμήθηκε την αξιοκρατία και την αναλογική εκπροσώπηση», σχολίασε η Κουμουνδούρου για την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει ολικό λίφτινγκ στις δημοτικές εκλογές και πρόσθεσε:

«Όχι τυχαία, αφού γνωρίζει ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες θα σαρώσουν το παλιό και φθαρμένο σύστημα των δημάρχων και λοιπών τοπικών ‘παραγόντων’ της συγκυβέρνησης».

«Τα κίνητρα του κ. Μιχελάκη, αλλά και του Πρωθυπουργού, είναι προφανή ακόμα και για τους πλέον καλόπιστους. Μόνος στόχος τους, να αποπολιτικοποιήσουν τις εκλογές, προκειμένου να διασώσουν τους υποψήφιούς τους από τη λαϊκή οργή που θα τους καταδικάσει και στις αυτοδιοικητικές κάλπες», κατέληξε.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top