Βενιζέλος: Η Μεταπολίτευση είναι η καλύτερη περίοδος της χώρας!

«Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ» - «Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στο λαό»

Βενιζέλος: Η Μεταπολίτευση είναι η καλύτερη περίοδος της χώρας!

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τις εργασίες του διήμερου Συμποσίου του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων και έλλειψη ικανότητας σχεδιασμού για τη χώρα» και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «έχει ξανακυλήσει στη ρητορεία της μονομερούς καταγγελίας».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το συνέδριο στέλνει μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ και προανήγγειλε πως αύριο στην επετειακή εκδήλωση όπου θα έχει κεντρική ομιλία, θα μιλήσει «στο όνομα της παράταξης για την προοπτική της και την προοπτική της χώρας».

Ο ίδιος, αφού αναφέρθηκε και στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου που θα παρέμβουν αύριο πριν από αυτόν, υποστήριξε ότι ο λαός ζητά από το ΠΑΣΟΚ μια αλήθεια με προοπτική και ελπίδα και όχι μια αλήθεια αδιέξοδη. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μεγάλη συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, εξηγώντας ότι η Μεταπολίτευση «είναι η καλύτερη περίοδος της χώρας παρά τις δυσκολίες, αντιφάσεις και αδικίες».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι πρέπει να βοηθήσουμε την πραγματική οικονομία και να στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή καθώς «τώρα κρίνεται η τελική στροφή της χώρας για την έξοδο από την κρίση, τώρα όλα θα αποκτήσουν την οριστική τους μορφή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top