Με φόντο τον κατώτατο μισθό η νέα κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ

«Θα τον φθάσουν σε επίπεδα Ρουμανίας»-«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την αποτυχία της χώρας»

Ο κατώτατος μισθός ήταν η αφο��μή για τη νέα κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού έκανε λόγο για «πολιτική γύμνια των επιχειρημάτων που επικαλούνται οι ιεροκήρυκες του μνημονίου για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα» και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι θα φθάσει τον κατώτατο μισθό σε επίπεδο Ρουμανίας.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε αμετανόητη και κυνική προσήλωση της κυβέρνησης σε μια καταστροφική πολιτική και επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι μιλά χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για τα αποτελέσματα της κυβέρνησης στην καταπόλεμηση της ανεργίας και υπόσχεται και μεγαλύτερη «επιτυχία», εφόσον βέβαια γίνουν ακόμα περισσότερ��ς απολύσεις.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «αμετανόητους» οι οποίοι επιμένουν ότι «δεν έπρεπε να αλλάξει τίποτα σε ένα σύστημα που είχε καταρρεύσει».

Παράλληλα, κατηγορεί για κωμική επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει τις θέσεις του πρωθυπουργού: «Η μόνιμη διαστρέβλωση των θέσεων του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει πια κωμική, όμως είναι τραγική η επιμονή του να θέλει η χώρα να αποτύχει για να δικαιωθεί ο παραλογισμός του. Ίχνος ντροπής δεν έχουν όσοι ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top