Επίθεση Τσίπρα σε κυβέρνηση για το συριακό:"Συμμορία προθύμων υποταγμένων"

Ζήτησε προσφυγή στις κάλπες

Επίθεση Τσίπρα σε κυβέρνηση για το συριακό:"Συμμορία προθύμων υποταγμένων"

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την στάση της στο συριακό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος του σε μια τέτοια ενέργεια πρόσθεσε: «αυτό όμως που μας εντυπωσιάζει είναι πως την ίδια στιγμή που η πολεμική επέμβαση δεν βρίσκει υποστηρικτές στο εσωτερικό των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας, βρίσκει απρόσμενους υποστηρικτές στην Ελλάδα. Πρώτος και καλύτερος ο κος Βενιζέλος, ο οποίος έσπευσε για λογαριασμό της κυβέρνησης να παράσχει διευκολύνσεις πριν καν του τις ζητήσουν. Και ως βασιλικότερος του βασιλέως, ζήτησε επέμβαση στην Συρία, πριν καν αποφασίσει ο ίδιος ο Ομπάμα».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο είπε χαρακτηριστικά: «δεύτερος στο χορό της αξιοθρήνητης συμμορίας των προθύμων υποταγμένων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που λίγες ώρες πριν το Βρετανικό κοινοβούλιο καταψηφίσει τη συμμετοχή της Βρετανίας στη πολεμική επέμβαση, δήλωνε πως είναι επιεικώς άκαιρη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της Ελληνικής Βουλής για τη Συρία…».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην αποτυχία του Μνημονίου και ζήτησε προσφυγή στις κάλπες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top