Αλλού τον περιμέναμε, εδώ έσκασε: Πόλεμος Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία!

«Λαϊκίζουν εις βάρος του εθνικού συμφέροντος»-«Αποφασίζει εν κρυπτώ η κυβέρνηση»

Αλλού τον περιμέναμε, εδώ έσκασε: Πόλεμος Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία!

Αλλού τον περιμέναμε, αλλού μας έσκασε ο «πόλεμος»!

Σίμος Κεδίκογλου και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν πολεμικές ανακοινώσεις με αφορμή το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συζήτηση του θέματος στη Βουλή.

«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άλλη μια φορά δεν διστάζει να λαϊκίσει εις βάρος του εθνικού συμφέροντος για να εξυπηρετήσει τις μικροκομματικές του σκοπιμότητες» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Οι εξελίξεις στη Συρία είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν επιτρέπονται δημαγωγικά παιχνίδια. Τη στιγμή που δεν έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα, ο κ. Τσίπρας ζητάει να συζητήσουμε δημόσια για την πορεία της κρίσης. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιεικώς άκαιρη».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αιχμηρή, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αποφασίζει εν κρυπτώ.

«Από πότε μια κυβέρνηση αποφασίζει εν κρυπτώ και εν αγνοία του κοινοβουλίου τ�� στάση που θα έχει η χώρα απέναντι σε μια στρατιωτική επίθεση στην οποία καλείται να συνδράμει; Φανταζόμαστε στην ίδια χώρα που ο σημερινός Αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωνε με περίσσια περηφάνια ότι φύλαγε τα αμυντικά σχέδια της χώρας σπίτι του» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top