ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Κακώς αντιπολιτευτήκαμε τον Καραμανλή στις αποκρατικοποιήσεις

Άφωνο το Κοινοβούλιο με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντινόπουλου

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Κακώς αντιπολιτευτήκαμε τον Καραμανλή στις αποκρατικοποιήσεις

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πριν από λίγο οι συνάδελφοι του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ο.Κωνσταντινόπουλου, όταν τον άκουσαν στην Ολομέλεια να λέει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για τα «Κρατικά Λαχεία», πως η τότε στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Γεωργίου Παπανδρέου απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή και ειδικά σε θέματα αποκρατικοποιήσεων, ήταν απολύτως λανθασμένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Κωνσταντινόπουλος έκανε στροφή 180 μοιρών στις παλιές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, υπεραμυνόμενος των αποκρατικοποιήσεων. Ο κ.Κωνσταντινόπουλος έδωσε ως παράδειγμα τις αποκρατικοποιήσεις που έχουν γίνει ως τώρα και τα οφέλη που επέφεραν στη χώρα .

Απευθυνόμενος μάλιστα στον κ.Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε με νόημα «Εγώ κ.Βούτση την Κατσέλη την οποία την «φιλοξενείτε» στο κόμμα σας…. είχα πολιτική διαφωνία. Εγώ μαθαίνω από τα από τα λάθη μου. Όταν λέγαμε ότι θα κρατικοποιήσουμε την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και το λιμάνι εγώ έλεγα ότι αυτό ήταν λάθος .Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μουΕσείς δεν θέλετε να μάθετε , εσείς μας μέμφεστε»

«Η περίπτωση του ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στη χώρα και μείωσε το κόστος για τους πολίτες. Οι ιδιωτικοποιήσεις χρειάζονται τις θέλουμε.. Έχετε κάτι άλλο να μας προτείνετε;;;; Πως αλλιώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης…;;;;Είμαστε ξεκάθαροι, δεν ενοχοποιούμε τις σχέσεις κυβέρνησης –επιχειρηματιών. Δεν πρέπει δηλαδή να μιλάμε με τον επιχειρηματικό κόσμο; πρέπει οτιδήποτε να το ποινικοποιήσουμε;» διερωτήθηκε ο κ.Κωνσταντινόπουλος .

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας την πως ο λόγος που λέει όχι στις αποκρατικοποιήσεις είναι γιατί θέλει να κερδίσει χρόνο.

«Θα το θεωρούσα έντιμο από την αντιπολίτευση να πείτε ότι θα κρατικοποιήσετε τα πάντα. Αλλά δεν θα το κάνετε… Με τη στάση σας αυτή απλά κερδίζετε χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν δίστασε μάλιστα να καλέσει τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να παραδειγματιστούν από την παραδοχή των λαθών εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή, ζητώντας τους να μην επιμείνουν στην άρνησή τους για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top