Τα έβαλε (πάλι) με τον Αντετοκούμπο ο Μιχαλολιάκος: Έπρεπε να τον πάνε στο κέντρο μεταναστών!

Φοβερή απορία: «Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι εβραίος & σιωνιστής. Τυχαίο;»!

Τα έβαλε (πάλι) με τον Αντετοκούμπο ο Μιχαλολιάκος: Έπρεπε να τον πάνε στο κέντρο μεταναστών!

Με τον Γιάννη Αντετοκούμπο τα έβαλε (εκ νέου) ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής τα έβαλε με τον Νιγηριανής καταγωγής καλαθοσφαιριστή, βλέποντας… σκοπιμότητες πίσω από την επιλογή του από τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ και τονίζοντας πως έπρεπε να συλληφθεί βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου και να τον πάνε μαζί με την οικογένειά του στην Καλογρέζα.

«Ήρθε τελευταία το θέμα, με ένα ρεσιτάλ αντιρατσ��σμού και αντιχρυσαυγητισμού, με έναν Νιγηριανό που του έδωσαν ελληνική ταυτότητα και τον έβαλαν να παίζει στην Εθνική. Φαίνεται πως ο θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε έναν πόντο» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη δίπλα του να γελά.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς (στους οποίους θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ ο Αντετοκούμπο), αναρωτώμενος εάν ήταν… τυχαία η επιλογή του: «Ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος όλως τυχαίως είναι φανατικός εβραίος και σιωνιστής, βρήκε έναν Νιγηριανό στην Ελλάδα και τον έβαλε στο νούμερο 15 του ντραφτ. Είναι και μεγάλος και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία»…

Εκεί παρενέβη, ο κ. Κασιδιάρης για να σχολιάσει ότι «γέλαγε ο κόσμος με την εικόνα του Σαμαρά που τον δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Έλεγε ο κόσμος “τόσα παιδιά Έλληνες στο εξωτερικό με τόσα πτυχία και την ίδια ώρα”…».

Και κάπου εκεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξέφρασε την επιθυμία να είχε δει τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο κέντρο μεταναστών: «Ήταν μαζί και τα αδέρφια του και οι γονείς του. Αν τους σταματούσε αστυνομικός έξω από το Μαξίμου έπρεπε να τους συλλάβει να τους πάει στην Καλογρέζα. Που ακούστηκε, πρωθυπουργός να καλεί κάποιους που είναι παράνομα στη χώρα;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top