Δεν είχαν τον θεό τους οι καλόγριες!!! Μοναστήρι σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια!

Για προσευχές πήγε, αλλά σε εντατικούς ελέγχους ρίχτηκε το ΣΔΟΕ!

Δεν είχαν τον θεό τους οι καλόγριες!!! Μοναστήρι σε σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια!

​Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ αφορούσε το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στον Επανωσήφη την περίοδο 2009. Εκείνο το διάστημα το συγκεκριμένο Μοναστήρι της Κρήτης είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και φαίνεται πως στους υπεύθυνους της Μονής έλειψαν τιμολόγια 270.000 ευρώ. Ακολούθησε λοιπόν την πεπατημένη και αναζήτησε ( με τη βοήθεια του θεού πάντα) επαγγελματία που τους πρόσφερε τα τιμολόγια, προκειμένου να... ξεγελάσουν την Εφορία!!!

Αγαπάει όμως ο Θεός τους εκπροσώπους του, αγαπάει και το … ΣΔΟΕ!

Ο έλεγχος των ελεγκτών, που όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το cretalive, είναι συνεχής και προς πάσα κατεύθυνση, είτε αφορά απλούς επαγγελματίες είτε μεγάλους εν δυνάμει φοροφυγάδες, δεν άργησε να φτάσει και στο…. προαύλιο του Μοναστηριού.

Η αυτοψία ολοκληρώθηκε, η παράβαση καταχωρήθηκε ως οριστική στα βιβλία του ΣΔΟΕ και αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών για να δούμε και το πρόστιμο που θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Μονής Επανωσήφη για την αμαρτία τους να παραβούν την εντολή «ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ» δηλαδή για την καραμπινάτη υπόθεση φοροδιαφυγής!!!!

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να " κλέψουν" το κράτος και η οποία διαρκούσε διαχρονικά, φαίνεται πως χωρούσαν όλοι, ακόμα και τα μοναστήρια!

Τα ράσα τελικά δεν κάνουν τον παπά, ούτε όμως και την καλογριά!!

ΦΩΤΟ: προϊόν Photoshop

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top