Γεωργιάδης για Πολυκλινική: Φωνάζουν γιατί θα παρκάρουν 1 χλμ. μακριά το αμάξι τους

«Συγνώμη για το “βερίκοκο” αλλά θα το ξανάλεγα! – Ο Τσίπρας χάνει το παιχνίδι»

Γεωργιάδης για Πολυκλινική: Φωνάζουν γιατί θα παρκάρουν 1 χλμ. μακριά το αμάξι τους

«Δεν έχω καμία αντιδικία με τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, υπάρχει κόντρα με συγκεκριμένους συνδικαλιστές και μάλιστα από συγκεκριμένους χώρους» διαμήνυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάι.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγνώμη για την έκφραση «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο» αλλά δήλωσε ότι θα το ξαναέκανε: «Ζητώ συγνώμη για την έκφραση αλλά θα την ξαναέλεγα! Πιστεύω ότι ο άνεργος που βλέπει αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν αυτή τη φασαρία για αυτή τη μεταβολή βγαίνει από τα ρούχα του». Μάλιστα, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι της πολυκλινικής αντιδρούν γιατί θα… παρκάρουν 1 χλμ. μακριά τα αυτοκίνητά τους: «Δεν μπορεί σε αυτή την Ελλάδα να έχουμε κάποιους εργαζόμενους που σηκώνουν την Ελλάδα στο πόδι επειδή πάνε από την ποκλυκλινική της Ομόνοιας στον Ευαγγελισμό στο Κολωνάκι. Δηλαδή η εργασιακή μεταβολή θα είναι ότι θα παρκάρουν 1 χλμ. μακριά το αυτοκίνητό τους».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και στον Αλέξης Τσίπρα για τον χαρακτηρισμό «τηλεπωλητής»: «Ο κ. Τσίπρας χάνει το παιχνίδι. Με είπε τηλεπωλητή επειδή χάνει το παιχνίδι της εξουσίας. Η Ελλάδα δεν θα γίνει πλατεία Ταχρίρ και αυτό είναι ευχάριστο για την Ελλάδα και δυσάρεστο για τον κ. Τσίπρα και τον μέντορά του».

Η πρόεδρος των εργαζομένων της Πολυκλινικής Χριστίνα Ράπτη απαντώντας στον υπουργό Υγείας, σημείωσε ότι το πρόβλημά τους είναι το κλείσιμο των νοσοκομείων και όχι η μεταφορά τους: «Εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κανένα νοσοκομείο. Είμαστε αντίθετο όμως στο κλείσιμο νοσοκομείων όπως η Πολυκλινική που προσέφερε πολλές υπηρεσίες σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

«Η Πολυκλινική δεν κλείνει, πόσες φορές πρέπει να το πω;» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. «Όλοι αυτοί που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα εξακολουθήσουν να έχουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται σε εξωτερικά ιατρεία που θα δουλεύουν σε 24ώρη βάση. Αυτό που δε θα γίνεται είναι τα χειρουργεία, τα οποία θα τα κάνουν αλλού πχ. Ευαγγελισμό» κατέληξε ο υπουργός Υγείας διαβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής θα έχουν τις ίδιες οργανικές θέσεις στον Ευαγγελισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top