Στην αντεπίθεση ο Κεδίκογλου: Τα τσιφλίκια στο Δημόσιο υπό την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ

«Κολλημένος στο χθες και δέσμιος των χειρότερων συνδικαλιστών του παρελθόντος»

Στην αντεπίθεση ο Κεδίκογλου: Τα τσιφλίκια στο Δημόσιο υπό την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση μετά από τα βέλη ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις για την κινητικότητα, για την οποία σχολίασε πως «το κράτος και ο δημόσιος τομέας δεν είναι τσιφλίκια της κυβέρνησης και των δανειστών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, κολλημένος στο χθες, δέσμιος των χειρότερων συνδικαλιστών του παρελθόντος, που πλέον αποτελούν την κυρίαρχη συνιστώσα του, δεν θέλει τίποτα να αλλάξει. Τον έχει όμως ξεπεράσει η ίδια η κοινωνία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο ίδιος, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τα τσιφλίκια του Δημοσίου εμποδίζοντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις: «Μιλά για τσιφλίκια στο Δημόσιο, την ώρα που κάθε Έλληνας γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς αυτά τα τσιφλίκια υπερασπίζεται, επαναλαμβάνοντας μονότονα, ότι θα ακυρώσει κάθε μεταρρύθμιση. Η Κυβέρνηση, παρά τη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα, εργάζεται με αποφασιστικότητα για μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση που θα αξιοποιεί εποικοδομητικά, προς όφελος της κοινωνίας το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top