Παπαδημούλης: Εκλογές τώρα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση

«Να διαπραγματευτεί το μη βιώσιμο χρέος μια κυβέρνηση με νωπή εντολή»

Παπαδημούλης: Εκλογές τώρα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση

Εκλογές εδώ και τώρα για να φύγει η κυβέρνηση ζήτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Alpha 9,89.

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα με δημοκρατικό τρόπο, με εκλογές. Βρισκόμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Κανείς δεν μιλάει πια για κυβέρνηση τετραετίας. Είναι προτιμότερο το ανοιχτό θέμα του μη διαχειρίσιμου χρέους και της μεταμνημονιακής εποχής να το διαπραγματευτεί μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, πραγματοποίησε επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών κάνοντας λόγο για «κακόγουστο θέατρο» και για «κυβέρνηση Μερκελιστών»: «Ελπίζω να βγει κάποιος κυβερνητικός, ακόμη καλύτερα ο κ. Στουρνάρας και να εξηγήσει πώς συνδυάζεται το “φτάνει πια με την τρόικα, να φύγει” του διέρρευσε ο κ. Σαμαράς με το “ναι σε όλα” που ο ίδιος εξέπεμψε την ίδια μέρα. Είναι τρομερά κακόγουστο το θέατρο. Η σπουδή του κ. Στουρνάρα να ευθυγραμμισθεί πλήρως με το γερμανικό «όχι στο κούρεμα», μετά από μια θεαματική κωλοτούμπα του ίδιου και της κυβέρνησής του, αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη ότι έχουμε μία κυβέρνηση “Μερκελιστών”».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου όσον αφορά τις δηλώσεις του ότι η αύξηση του δημόσιου χρέους οφείλεται στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών: «Ο κ. Κεδίκογλου νομίζει ότι η δουλειά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είναι να εμφανίζει το μαύρο, άσπρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top