Μεγάλη…. «κινητικότητα» ��την αντιπολίτευση μετά το Συμβούλιο στο Μαξίμου!

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ σχολιάζουν τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Μεγάλη…. «κινητικότητα» στην αντιπολίτευση μετά το Συμβούλιο στο Μαξίμου!

​Άμεση ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης στην είδηση πως επικυρώθηκαν οι 12.500 διαθεσιμότητες έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «το κράτος και ο δημόσιος τομέας δεν είναι τσιφλίκια της κυβέρνησης και των δανειστών για να τα αποτελειώσουν».

«Η κυβέρνηση Σαμαρά δίνει τη χαριστική βολή στον δημόσιο τομέα και τις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους πολίτες» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «διάλυση κάθε σπιθαμής κοινωνικού κράτους και κάθε δυνατότητας ανασυγκρότησης και ανόρθωσης της οικονομίας»

«Η κινητικότητα είναι απαραίτητη μόνο όταν αφορά την ορθολογική κατανομή του προσωπικού. Η σύνδεση της με τις απολύσεις οδηγεί στην απορρύθμιση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ αναφερόμενη στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Η Δημοκρατική Αριστερά επανέλαβε πως η κυβέρνηση οφείλει να επαναδιαπραγματευθεί με την τρόικα, αναδεικνύοντας το δημοσιονομικό κόστος. «Αυτό που χρειάζεται είναι η ουσιαστική και αναγκαία διοικητική μεταρρύθμιση» τονίζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top