Κυρ.Μητσοτάκης: Επικυρώθηκαν οι 12.500 διαθεσιμότητες έως τέλη Σεπτεμβρίου

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του κυβερνητικού Συμβουλίου

​Ολοκληρώθηκε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έγινε υπό τον Αντώνη Σαμαρά παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κινητικότητα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως επικυρώθηκαν οι τελικές αποφάσεις «προκειμένου η χώρα να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα και να τεθούν σε κινητικότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

«Η κινητικότητα θα οδηγήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου τομέα. Θέλω να υπενθυμίσω ότι από την πρώτη κινητικότητα των 1.800 υπαλλήλων όλοι τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις αιχμής. Αυτό αποδεικνύει ότι η κινητικότητα είναι εργαλείο καλύτερης διαχείρισης του δημοσίου» πρόσθεσε ο υπουργός, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις αν υπάρχουν λίστες με ονόματα.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης ότι από το πρώτο κύμα κινητικότητας, όλοι οι υπάλληλοι τοποθετήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες όπου υπήρχαν ανάγκες.

«Προχωράμε έντονα» δήλωσε από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Βίντεο star
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top