Υπόθεση που βρωμάει: Ξόδευαν αλόγιστα εν μέσω κρίσης εκατομμύρια ευρώ σε κλύσματα !!!!!

Νέο ΝΤΟΥ του Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ έκανε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο όποιος για μια ακόμη φορά εν μέσω αντιδράσεων του προσωπικού διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, εξηγώντας ταυτόχρονα τον λόγο που αλλάζει χαρακτήρα το νοσοκομείο.

Για μια ακόμη φορά τα στοιχήματα έπεσαν ..."βροχή" από τον υπουργό που υποσχέθηκε ότι δεν θα χάσει κανένας εργαζόμενος την δουλειά του..

«Η διαδικασία της κινητικότητας προχωρά σαν Ελβετικό ρολόι» τόνισε ο υπουργός!

Την ίδια στιγμή έρευνα του υπουργείου υγείας δείχνει όργιο σπατάλης σε νοσοκομεία με παραγγελίες υλικών που ξεπερνούν κάθε όριο

Για παράδειγμα σε νοσοκομείο της Αττικής παραγγέλθηκαν επιθέματα κατάκλισης αξίας 1.600.000 ε��ρώ σε 5 χρόνια.... ποσότητα που δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί από τους ασθενείς σε αυτό το χρονικό διάστημα!!! Αμέσως μετά τον έλεγχο οι παραγγελίες έπεσαν κάθετα και ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις. Έλεγχοι γίνονται επίσης, σε όλη την επικράτεια σε "φουσκωμένους " λογαριασμούς διοικητών νοσοκομείων και γιατρών στους οποίους ηχεί παρατηρηθεί και απότομη αύξηση περιουσιακών στοιχείων.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top