«Βράζουν» οι τομείς της Υγείας και της Παιδείας- Προμηνύεται θερμό το Φθινόπωρο

Ποια τα σχέδια της κυβέρνησης-Αποφασισμένος ο Α. Σαμαράς

Μπορεί ο Αύγουστος να μην έχει φύγει καλά καλά ακόμη, αλλά το Φθινόπωρο προμηνύεται πολύ «θερμό», μιας και οι τομείς της Υγείας και της Παιδείας βράζουν, με την κυβέρνηση να είναι αντιμέτωπη τόσο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όσο και με την αντιπολίτευση.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:

Βήμα πίσω δεν κάνει ο Πρωθυπουργός σε αυτούς τους δυο τομείς, έχοντας δώσει σαφή εντολή σε Αρβανιτόπουλο-Γεωργιάδη, να προχωρήσουν στις μεταρρυθμίσεις και να μην υποχωρήσουν στιγμή.

Στον τομέα της Παιδείας, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει όλα τα μέτρα ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Γι΄αυτό και στους διαδρόμους του Μαξίμου κυκλοφορεί και πάλι η λέξη «επιστράτευση».

Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις για τους εκπαιδευτικούς, θα ληφθούν την εβδομάδα που μας έρχεται.

Στην Υγεία τώρα, η κυβέρνηση θέλει το πρώτο κύμα συγχωνεύσεων - καταργήσεων νοσοκομείων και κλινικών, να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο,

Την ίδια στιγμή προωθείται η εξυγίανση του ΕΟΠΥΥ, ώστε να λάβει τέλος το πάρτι εκατομμμυρίων που έκαναν γιατροί και φαρμακοποιοί εις βάρος των ασφαλισμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top