Ελλαδάρα Forever:Το 10% των δημοτικών αστυνομικών προσλήφθηκε με πλαστά πτυχία και χαρτιά!

Είχαν διδακτορικό στο...να κόβουν κλήσεις, αλλά ήταν «φελλοί» στις γενικές γνώσεις!

​Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στο mega για τους ελέγχους στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων ��λωσσών όλων των δημοσίων υπαλλήλων που είναι σε εξέλιξη !!

Η έρευνα στις γνώσεις και τα προσόντα των δημοσίων υπαλλήλων αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί έβγαλε "λαυράκι" και πιο συγκεκριμένα έδειξε, σύμφωνα με την υφυπουργό, πως έως και το 10% των δημοτικών αστυνομικών έχει προσληφθεί με πλαστά δικαιολογητικά!!!

"Η μεγάλη πλειοψηφία είναι νόμιμοι. Αλλά αυτοί σαπίζουν το σύστημα. Οι μη νόμιμοι. Αυτή τη στιγμή έχουμε ελέγχους που τρέχουν με αρχή την δημοτική αστυνομία γιατί είναι μια κατηγορία που βγήκε στην κινητικότητα. Εδώ λοιπόν πρέπει να πω ότι επειδή δεν μπορούμε να παρέμβουμε εμείς στους ελέγχους ως πολιτική ηγεσία, δεν το κάνουμε, η εικόνα δεν είναι όμως τόσο τραγική ως προς το ποσοστό. Δηλαδή όταν θα έχει ολοκληρωθεί θα έχουμε το ακριβές ποσοστό. Εγώ τολμώ να εκτιμήσω ότι αυτό το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 %. Επειδή είχαμε ακούσει για άλλα νούμερα, καταλαβαίνετε ότι τώρα μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι δηλαδή σε ένα μήνα από τώρα περίπου θα είμαστε πιο έτοιμοι. Έχουν ελεγχθεί γύρω στους μισούς", είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Με απλά λόγια, οι 10 από τους 100 δημοτικούς αστυνομικούς που συνήθιζαν μέχρι τώρα να μας κάνουν υποδείξεις για το που θα παρκάρουμε και μοίραζαν τις κ��ήσεις σαν "καραμέλες", όχι μόνο δεν πήγαν πανεπιστήμιο αλλά οι μόνες ξένες λέξεις που γνωρίζουν είναι το «γιες-YES» το «νόου-NO» και το «γκουντ μόρνινγκ-Good morning»!!!!

Το γιατί όμως τα «ψεύτικά χαρτ��ά» βρέθηκαν τόσο ετεροχρονισμένα, είναι ένα θέμα που προκαλεί πολλά ερωτηματικά …. Το σίγουρο είναι πως ευθύνη δεν έχουν μόνο οι δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και αυτοί που έκαναν αρχικά δεκτά τα πτυχία και τα πιστοποιητικά !!

Βίντεο πρωινό mega

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top