ΣΥΡΙΖΑ:Με τις συσκέψεις και τις πολιτικές τους απλά επιταχύνουν την πορεία τους προς τον γκρεμό

Κεδίκογλου: Λυπούμαστε για το κατάντημα σας

ΣΥΡΙΖΑ:Με τις συσκέψεις και τις πολιτικές τους απλά επιταχύνουν την πορεία τους προς τον γκρεμό

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην κυβέρνηση για ταχύτερη υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιτάχυνση της πορείας προς τον γκρεμό για την ίδια την κυβέρνηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι ιδιωτικοποιήσεις με διαδικασίες λίαρ τζετ, οι κατασχέσεις σπιτιών, συνιστούν το τρίπτυχο της απόλυτης και εμμονικής υποταγής σε μια πολιτική που έχει φτάσει στα όριά της και ήδη έχει απολέσει και τα τελευταία καύσιμα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησής της στην κοινωνία», τονίζει η Κουμουνδούρου και καταλήγει «Ο ελληνικός λαός έχει δείξει ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία και να στηρίξει μια διαφορετική πορεία της χώρας σε μια κοιν��νικά δίκαιη και ριζοσπαστική κατεύθυνση».

Απάντηση Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχες οπισθοφυλακής για να ματαιώσει κάθε αλλαγή και όσο βλέπει ότι δεν του βγαίνει, τόσο οι εμμονές του φθάνουν σε παραλήρημα. Λυπούμαστε για το κατάντημά του, αλλά η Ελλάδα του αύριο δεν μπορεί να περιμένει». Με αυτές τις δύο προτάσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου απάντησε στον κ.Τσίπρα και τους «συντρόφους» του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top