Ο κακός χαμός από δωρεά 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον Αρκτούρο!

Πως εμπλέκεται ο Μπουτάρης - Τι λέει ο Μιχαλολιάκος - Η ανακοίνωση του Αρκτούρου

Ο κακός χαμός από δωρεά 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον Αρκτούρο!

Ο κακός χαμός έχει γίνει γύρω από το θέμα της δωρεάς ποσού 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή στην οικολογική οργάνωση «Αρκτούρος»!

Η Χρυσή Αυγή ενημέρωσε στην ιστοσελίδα της ότι προέβη στη δωρεά του συγκεκριμένου ποσού ανταποκρινόμενη σε δημόσια κάλεσμα της οργάνωσης για στήριξη της καθώς «διανύει τη χειρότερη περίοδο της λειτουργίας της».

a1.jpg

Μάλιστα, στην ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος «είναι γνωστό ότι είναι ζωόφιλος και φιλοξενεί στην οικεία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και έναν γάτο)!».

Το νέο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια καθώς ιδρυτής του Αρκτούρου και πρόεδρός του είναι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την απέχθειά του για τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την «εθνικιστικό μόρφωμα νεοναζί». Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Βηματοδότη δεν δίστασε να αποκαλέσει τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο «αλήτη» και να δηλώσει ότι στη ΔΕΘ δε θέλει ούτε να τον δει μπροστά του! Πολλές ήταν, λοιπόν, οι απορίες και τα σχόλια σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες για την αποδοχή της δωρεάς της Χρυσής Αυγής από τον κ. Μπουτάρη και τον Αρκτούρο...

mpoytaris8.jpg
Η Χρυσή Αυγή, από την πλευρά της, έσπευσε να τονίσει ότι «στηρίζει τις αρκούδες, τους λύκους και τον Ελληνικό ποιμενικό και όχι τον Μπουτάρη».

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Αρκτούρος, σημειώνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται και ούτε συντάσσεται με πολιτικές ιδεολογίες αφού «σταθερή ιδεολογία του είναι μόνο η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση-απάντηση του Αρκτούρου:

«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει σήμερα την πιο δύσκολη περίοδο της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων.

Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία.

Τέλος, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένοντας πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αρχές του, συνεχίζει με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια τη διαχείριση στα οικονομικά της οργάνωσης. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ χρειάζεται την υποστήριξη σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Σας περιμένει δίπλα του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top