Ανοίγει η αυλαία: Ποιοι δήμοι θα προσλάβουν 40.000 εποχικούς υπαλλήλους

Πεντάμηνες οι συμβάσεις - Δείτε πίνακα ανά δήμο

Η αυλαία για 40.000 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε δήμους όλη της χώρας ανοίγει τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ζή��ηση είναι ΔΕ κατεύθυνσης πληροφορικής, ΠΕ, ΤΕ διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, διοίκηση επιχειρήσεων, ΔΕ διοικητικοί, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων, ΠΕ, ΤΕ, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι φυσιοθεραπευτές, ΔΕ βοηθοί βρεφοκόμοι, νοσηλευτές, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων.

Οι συμβάσεις θα είναι πεντάμηνες και οι προσλήψεις στοχεύουν -μεταξύ άλλων- στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας, στη βελτίωση των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλπ.

Ενδεικτικά, στο δήμο Αθηνών θα γίνουν 1.865 προσλήψεις, στον δήμο Πειραιά 455 προσλήψεις, στο δήμο Θεσσαλονίκης 1.010 προσλήψεις, στο δήμο Πατρέων 845 προσλήψεις, στο δήμο Ηρακλείου 688 προσλήψεις, στο δήμο Ιωαννίνων 599 προσλήψεις, στο δήμο Βόλου 538 προσλήψεις.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες ανά δήμο, όπως δημοσιεύονται στον Ελεύθερο Τύπο:

attiki.jpgan makedonia.jpgdyt ellada.jpgdyt makdeonia.jpgkentr maked.jpgthessalia.jpgnot aigaio.jpgkriti.jpgvor aiagaio.jpgpeloponnisos.jpgionia.jpgsterea ellada.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top